• -22,00 лв.

Аерограф

220,00 лв.
198,00 лв. Спестявате 22,00 лв.
1-2 дни

Професионален аерограф с двойнодействащ т.е той се регулира чрез промяна на потока на боята и въздуха. Спусъкът се намира в горната част. Работи при налягане до 2 бара. Подходящ за рисуване или оцветяване на малки детайли.

наличен

Availability: Наличен
Categories:

Професионален аерограф с двойнодействащ т.е той се регулира чрез промяна на потока на боята и въздуха. Спусъкът се намира в горната част. Работи при налягане до 2 бара. Подходящ за рисуване или оцветяване на малки детайли. Тази въздушна четка може да се почиства лесно. Контейнерът с капацитет 10 куб.см. и е разположен отдясно в горната част на аерографа, за по-добра видимост при работа с аерографа. Ръкохватката на аерографа има механизъм, който променя потока въздух и количеството боя. С удобна форма във вид на писалка за лесна употреба. Предлага се в удобна кутийка с капак за съхранение. В комплекта са включени пипета за боята, ключе за сглобяване, щуцер за маркуч.

Хоби и професионална употреба

С този професионален аерограф може да постигнете тънки и плавни преходи в цветовете. Професионалните аерографи са подходящи за деликатна работа. Имат широко приложение в различни занаяти, стенна живопис, рисуване на картини, бодиарт и всякакви декорации. Подходящи за арт хоби или професионална употреба от художници, сладкари, декоратори.

Цена: 220 лв. с ДДС

47 Артикула

Специфични справки

Свързани продукти

Регистриране на нов акаунт

Вече имаш акаунт?
Log in instead или Reset password