накрайник за ел пила, универсален накрайник, накрайник за сваляне на гел лак, титанов накрайник, професионален накрайник

Титаниев накрайник за ел. пила, За сваляне на гел лак -черна насечка

22,00 лв.
1-2 дни

Нкарайник за ел пила, Титаниев накрайник за сваляне на гел лак

  - черна насечка - пресичащи се зъбци позволяват максимално бързо и лесно обработване и сваляне на гел лак

  - Форма на накрайника е стандартна

  - предпочитана да работите само на FWD.

  - не загрява и не пари  при употреба.

наличен

Availability: Наличен

Професионален титаниев накрайник за сваляне на гел лак и изкуствен материал. Форма на накрайника е стандартна, предпочитана да работите само на FWD.
Благодарение на специалното титанево покритие не загрява и не запарва на кожата при употреба. Правото сечение позволява бързо и ефективно да обработите повърхността на ноктите като фино и равномерно загладите изкуствен материал.
С много висока издръжливост.
Титаниевият накрайник е идеален за сваляне на всички видове изкуствен материал като напр. - база, гел, акрил и акригел. Перфектното разположение на зъбите позволява да сваляте максимално равно и фино изкуствения материал. При работа в една посока - отстранява бързо материала, а с обратнодвижещите движения- заглажда повърхността. С този накрайник ще си спестите доста време при работа, защото вече няма да имате нужда да пилите на ръка досадно дълго време. След употребата му е нужно само леко да дооформите.
Благодарение на равномерното увеличаване на зъбчетата и заоблената част отпред, меко и безопасно се сваля изкуственно покритие, без да наранява кожата и естествения нокът. Лесна употреба и дълъг живот на експлоатация.
Подходащ за всякакви видове стерелизация.
Подходящ за домашна и професионална употреба.

!Препоръчително е при използване на електрическа пила да имате квалифициран изкаран курс!

Цена: 22лв. с ДДС

000006
45 Артикула

Специфични справки

Свързани продукти

Регистриране на нов акаунт

Вече имаш акаунт?
Log in instead или Reset password