титаниев накрайник за ел пила, универсален титаниев накрайник, накрайник за гел лак, накрайник за ел пила, универсален титаниев

Титаниев универсален накрайник-синя насечка

22,00 лв.
1-2 дни

Титаниев универсален накрайник 

  - за сваляне на всякакъв изкуствен материал./гел лак ,гел ,акригел,акрил/

  - синя насечка

  - форма на накрайника е стандартна

  - не загрява и не пари при употреба

  - лесен за работа както,за професионалисти,така и за домашна употреба

наличен

Availability: Наличен

Професионалено-универсален титаниев накрайник за сваляне на изкуствен материал. Форма на накрайника е стандартна, предпочитана да работите само на FWD.
Благодарение на специалното титанево покритие не загрява и не запарва на кожата при употреба. Правото сечение позволява бързо и ефективно да обработите повърхността на ноктите като фино и равномерно загладите изкуствен материал.
С много висока издръжливост.
Титаниевият накрайник е идеален за сваляне на всички видове изкуствен материал като напр. - база, гел, акрил и акригел. Перфектното разположение на зъбите позволява да сваляте максимално равно и фино изкуствения материал. При работа в една посока - отстранява бързо материала, а с обратнодвижещите движения- заглажда повърхността. С този накрайник ще си спестите доста време при работа, защото вече няма да имате нужда да пилите на ръка досадно дълго време. След употребата му е нужно само леко да дооформите.
Благодарение на равномерното увеличаване на зъбчетата и заоблената част отпред, меко и безопасно се сваля изкуственно покритие, без да наранява кожата и естествения нокът. Лесна употреба и дълъг живот на експлоатация.
Подходащ за всякакви видове стерелизация.
Подходящ за домашна и професионална употреба.

!Препоръчително е при използване на електрическа пила да имате квалифициран изкаран курс!

Цена: 22лв. с ДДС

0000028
195 Артикула

Специфични справки

Свързани продукти

Регистриране на нов акаунт

Вече имаш акаунт?
Log in instead или Reset password